Laden...

Start inhoudelijke behandeling zaak Holleeder op 22 september

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Start inhoudelijke behandeling zaak Holleeder op 22 september
Amsterdam, 21 september 2020


[Update, 21 september 2020]

Omdat een gepland getuigenverhoor op 22 september niet doorgaat is de start van de zitting verlaat naar 11.00 uur.

[Eerder bericht, 15 september 2020]

Op dinsdag 22 september 2020 om 9.30 uur start in hoger beroep de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen Willem Holleeder. De zitting van het gerechtshof Amsterdam vindt plaats in een beveiligde zaal van het Justitieel Complex Schiphol (JCS).

Publiek kan zich voor de zitting van 22 september niet meer aanmelden. Op de bekende zaken-pagina over deze rechtszaak staat de planning van de zittingen en andere informatie over de zaak.

Pers

Journalisten die zich nog niet geaccrediteerd hebben worden gevraagd dat alsnog te doen via voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl. In verband met de coronamaatregelen moet pers voor elke zitting opnieuw aangemeld worden.

Toelating publiek, aanmelden voor 22 september niet meer mogelijk

Publiek wordt slechts zeer beperkt toegelaten i.v.m. de coronamaatregelen. Publiek dat één (of meerdere) zitting(en) wil bijwonen, dient zich per zitting aan te melden via publiek.gerechtshof.amsterdam@rechtspraak.nl. Reserveringen kunnen niet eerder dan 7 kalenderdagen voorafgaand aan de zitting en tot maximaal 2 werkdagen voor de zitting worden doorgegeven.

Voor de zitting van 22 september kan publiek zich niet meer aanmelden. De publieke tribune is dan al vol. Alleen publiek in het bezit van een bevestigingsmail van het hof wordt toegelaten. Lees dit bericht op rechtspraak.nl over de toelating van publiek.

Uitspraken