Laden...

Ambieer je de functie van raadsheer?

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Ambieer je de functie van raadsheer?
Arnhem-Leeuwarden, 11 april 2022

Spreekt het je aan een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het belastingrecht door in hoger beroep te beslissen over geschillen en op die manier een bijdrage te leveren aan de samenleving? Verdiep je dan in de mogelijkheid raadsheer belastingrecht in het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden te worden. 

Wil je meer weten over het werk van een raadsheer binnen het team belastingrecht van gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en hoe de opleiding tot raadsheer eruitziet? Maak dan een afspraak met Han Verhagen of Bart van Huijgevoort. Zij vertellen je er graag meer over. 

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 25 76 27 83 (HRM) of een mail te sturen naar: HRM.gh-arnhem-leeuwarden@rechtspraak.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over ons gerechtshof Arnhem - Leeuwarden? Check dan deze link. 

De vacature voor een opleidingsplek gaat op 19 april open en sluit op 2 mei 2022.


De Rechtspraak is een unieke werkgever. Letterlijk, want er is er maar één van. We willen een werkgever zijn waar iedereen zich thuis voelt. Daarom vinden we een goed werkklimaat en plezier in je werk erg belangrijk. Werken bij de Rechtspraak betekent werken voor een rechtvaardige samenleving en met twee benen in de maatschappij staan. 

Meer informatie over de procedure: Rechter of raadsheer worden? Lees uitgebreid verder op Werken bij de Rechtspraak of bekijk ons filmpje hier

Uitspraken