Laden...

Livestream uitspraak zaak Vluchtelingenwerk versus de Staat en het COA

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Livestream uitspraak zaak Vluchtelingenwerk versus de Staat en het COA
Den Haag, 16 december 2022

Het gerechtshof Den Haag doet op dinsdag 20 december a.s. om 10.00 uur uitspraak in de hoger beroepzaak van Vluchtelingenwerk tegen de Nederlandse Staat en het COA over de asielopvang. Belangstellenden kunnen deze uitspraak via een livestream volgen.

De voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag heeft op 6 oktober jl. uitspraak gedaan in een kort geding dat Vluchtelingenwerk tegen de Nederlandse Staat en het COA aangespannen had over de opvang van asielzoekers. Zowel de Staat en het COA als Vluchtelingenwerk hebben hoger beroep ingesteld tegen deze uitspraak. De inhoudelijke behandeling van de zaak vond plaats op 10 november jl. Op 20 december a.s. om 10.00 uur doet het hof mondeling uitspraak.

Livestream

Belangstellenden kunnen de zitting op 20 december a.s. via een livestream volgen door bijgaande link aan te klikken:

Uitspraak hoger beroep zaak Vluchtelingenwerk versus staat en COA
Toestemming

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken. Een verzoek tot toestemming kan schriftelijk gedaan worden bij de afdeling communicatie van het Haagse gerechtshof: info.gerechtshofdenhaag@rechtspraak.nl 

Uitspraken