Laden...

Praktische zaken rondom inhoudelijke behandeling zaak Jos B.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof s-Hertogenbosch > Nieuws > Praktische zaken rondom inhoudelijke behandeling zaak Jos B.
's-Hertogenbosch, 05 november 2021
Op 10, 15, 17, 19 en 24 november 2021 is de inhoudelijke behandeling van het hoger beroep in de zaak tegen Jos B. De zitting begint alle dagen om 09.00 uur en er is op de genoemde dagen de hele dag voor uitgetrokken.

Planning inhoudelijke behandeling

Er is een globale planning gemaakt, deze ligt niet volledig vast. 

10 november: dossier bespreken, verhoren van verdachte, toelichting vordering benadeelde partijen, spreekrecht nabestaanden 
15 november: requisitoir 
17 november: pleidooi
19 november: repliek, dupliek en laatste woord verdachte 
24 november: reservedag 

Pers en publiek

Door de aangescherpte coronamaatregelen moet álle pers – waaronder ook tekenaars en fotografen - en publiek zich weer aanmelden om zittingen bij te wonen. Voor deze zaak kan pers zoveel als mogelijk plaatsnemen op de publieke tribune, daarna kan men plaatsnemen in de meekijkzaal. Voor publiek is er beperkt plek beschikbaar. 

Voor pers is er ook een Skypeverbinding actief. Ook is het vanaf maandag 8 november weer verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimten van gerechtsgebouwen. In de zittingszalen hoeft u als u zit geen mondkapje te dragen.

Pers kan zich aanmelden via voorlichting.hof.shertogenbosch@rechtspraak.nl. Publiek kan zich aanmelden via dit formulier

RTL Boulevard verzorgt de beeld- en geluidsopnames in de zittingszaal. Andere media kunnen gebruik maken van deze opnames via een zogeheten poolregeling. Media kunnen zich voor de pool aanmelden via rtlblvd.beeldaanvragen@bluecircle.nl. Bel met vragen naar 020 236 52 06. 

Detectie

Bij uw bezoek aan het Paleis van Justitie worden uw tas en kleding gecontroleerd op ongewenste voorwerpen. Detectie is verplicht voor iedere bezoeker. Zorg daarom dat u ruim op tijd aanwezig bent. In het Paleis gelden huisregels.

Meer informatie over het verloop van de zaak vindt u op de pagina Bekende rechtszaken: Nicky Verstappen.

Uitspraken