Laden...

Praktische zaken rondom uitspraak in zaak Jos B.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof s-Hertogenbosch > Nieuws > Praktische zaken rondom uitspraak in zaak Jos B.
's-Hertogenbosch, 20 januari 2022
Op 28 januari 2022 doet het gerechtshof ’s-Hertogenbosch uitspraak in de zaak tegen Jos B. De zitting begint om 13.00 uur.

Pers en publiek

Vanwege de coronamaatregelen moet alle pers – waaronder ook tekenaars en fotografen - zich aanmelden om zittingen bij te wonen. Voor deze zaak kan pers zoveel als mogelijk plaatsnemen op de publieke tribune, als deze vol is kan men plaatsnemen in de meekijkzaal. Voor publiek is vanwege het grote aantal journalisten geen plek in de (meekijk)zaal beschikbaar. Wel kan men de uitspraak volgen via de livestream. 

Pers kan zich aanmelden via voorlichting.hof.shertogenbosch@rechtspraak.nl. Na afloop is de persraadsheer beschikbaar om vragen te beantwoorden en de uitspraak toe te lichten. 

RTL Boulevard verzorgt de beeld- en geluidsopnames in de zittingszaal. Andere media kunnen gebruik maken van deze opnames via een zogeheten poolregeling. Media kunnen zich voor de pool aanmelden via rtlblvd.beeldaanvragen@bluecircle.nl. Bel met vragen naar 020 236 52 06.

Coronamaatregelen

Het is verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimten van gerechtsgebouwen. In de zittingszalen hoeft u als u zit geen mondkapje te dragen. 

Het volgende meetmoment van het kabinet is op 25 januari. Indien nodig óf waar mogelijk worden maatregelen zoals die nu gelden in gerechtsgebouwen aangepast. Hier vindt u een overzicht van alle maatregelen

Meer informatie over het verloop van de zaak vindt u op de pagina Bekende rechtszaken: Nicky Verstappen.Uitspraken