Spir-it

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Contact

Bezoekadres

Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht
Route

Postadres
Postbus 85228
3508 AE Utrecht

Telefoon: 088 3613 000
Fax: 088 3610 008

Over spir-it

Spir-it is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft goede kennis van de Rechtspraak en haar werkprocessen, en biedt ICT-gebaseerde oplossingen.

 

Meldpunt kwetsbaarheden

De ICT-systemen van de rechtspraak moeten natuurlijk veilig zijn. Daarom besteden we veel aandacht aan ICT-beveiliging. Toch kan het zijn dat u een zwakke plek in een van onze systemen ontdekt. We stellen het enorm op prijs als u die zwakke plek aan ons meldt, zodat we kunnen samenwerken om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

 

 

Factuur adres

Facturen bestemd voor Spir-it vindt u op de pagina facturen bestemd voor de Rechtspraak.

 

 

Nieuws spir-it  Nieuws spir-it

 

 

De rol van IT bij veranderingen binnen de Rechtspraak6-5-2014 22:00:00​De Rechtspraak werkt aan een moderne rechtsgang die de Rechtspraak toegankelijker maakt voor de rechtzoekenden, en de Rechtspraak bij de tijd houdt.<p>De Rechtspraak werkt aan een moderne rechtsgang die de Rechtspraak toegankelijker maakt voor de rechtzoekenden, en de Rechtspraak bij de tijd houdt. Daarvoor is het programma KEI (Kwaliteit en Innovatie) ingericht. In vijf verschillende deelprogramma’s: Civiel/Bestuur, Straf, Toezicht, Digitale Toegankelijkheid en Digitale Documenten Stroom wordt nagedacht en uitgewerkt hoe met innovatie en digitalisering de rechtspraak toegankelijker en begrijpelijker kan worden gemaakt voor de buitenwereld. En hoe innovatie en digitalisering het werk voor rechters en hun medewerkers makkelijker en beter kan maken. De Rechtspraak doet dit niet in haar eentje, maar werkt daarbij samen met onder meer het Ministerie van Veiligheid en Justitie, de advocatuur en het Openbaar Ministerie.</p>