Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in oktober: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in oktober: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 20 september 2023
In de maand oktober 2023 vinden in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich vooraf aan te melden.

Programma

Op vrijdag 6 oktober vindt een pro forma zitting plaats inzake alle verdachten. De zitting start om 10:00 uur. Vrijdag 20 oktober betreft een reservedag. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht van zittingen.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot uiterlijk twee werkdagen voor de zitting om 10.00 uur.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in oktober willen bijwonen, dienen zich uiterlijk woensdag 4 oktober a.s. om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Meer informatie

Lees meer over de zaak op www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken