Laden...

Aanvullende informatie inhoudelijke behandeling rechtszaak dood Peter R. de Vries

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Aanvullende informatie inhoudelijke behandeling rechtszaak dood Peter R. de Vries
Amsterdam, 02 juni 2022

Op dinsdag 7 juni en woensdag 15 juni 2022 vindt in de rechtbank Amsterdam de inhoudelijke behandeling plaats van de strafzaak Iraklia, over de dood van Peter R. de Vries.

Gewijzigde aanvangstijd

Anders dan eerder gecommuniceerd, begint de zitting beide dagen om 09.00 uur (was 10.00 uur). De deuren van de rechtbank zijn vanaf 08.00 uur geopend.

Videozalen voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de behandeling van de zaak volgen in een van de twee videozalen in de rechtbank. Vooraf aanmelden is niet nodig en het is niet mogelijk om een plek te reserveren. In verband met de verwachte belangstelling en de veiligheidscontrole wordt belangstellenden aangeraden op tijd aanwezig te zijn. Hoewel de rechtbank zich ervoor inspant zo veel mogelijk belangstellenden te kunnen ontvangen, kan helaas niet worden gegarandeerd dat er voor iedereen een plek beschikbaar is.

In de gehele rechtbank geldt voor publiek een streng verbod op het maken van foto’s en beeld- en geluidsopnames. In de videozalen voor belangstellenden dienen mobiele telefoons en andere apparatuur te worden uitgeschakeld en opgeborgen. Op naleving van de regels zal worden toegezien door de parketpolitie.

Meer informatie

Meer informatie over de inhoudelijke behandeling staat ook in dit eerdere bericht, of ga naar www.rechtspraak.nl/peterrdevries

U kunt ook contact opnemen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam, telefoonnummer: 088 361 14 40, of stuur een e-mail.

Uitspraken