Behandeling bodemprocedure Sinterklaasintocht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Behandeling bodemprocedure Sinterklaasintocht
Amsterdam, 19 mei 2014

Op donderdag 22 mei 2014 dient bij de rechtbank Amsterdam de bodemprocedure bij de bestuursrechter over de evenementen-vergunning die de burgemeester van Amsterdam vorig jaar heeft verleend voor de Sinterklaasintocht. De zitting begint om 10.30 uur en vindt plaats in de rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220.

Voorzieningen pers en accreditatieregeling

Voor journalisten zijn plaatsen beschikbaar in de zittingszaal. U dient zich hiervoor te accrediteren door het accreditatieformulier voor dinsdag 20 mei 18.00 uur te mailen naar de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank. U krijgt een plaats toegewezen, mits geaccrediteerd en op vertoon van een geldige perskaart.
Voor andere belangstellenden is er – beperkt – plaats.

Voorzieningen audiovisuele media

Het is verboden om zonder toestemming in het gerechtsgebouw te filmen, fotograferen en geluidsopnamen te maken. Aanmelden hiervoor kan via het accreditatieformulier. Indien nodig zal de rechtbank een poolregeling instellen. U wordt daarover nog geïnformeerd.

Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 020 541 28 82.
E-mail: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Meest gelezen berichten