Informatie over uitspraak strafzaak Passage

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Informatie over uitspraak strafzaak Passage
Amsterdam, 18 januari 2013

Op dinsdag 29 januari om 10.00 uur is de uitspraak in de strafzaak Passage. Deze vindt plaats in de beveiligde zittingszaal – de bunker - aan de Zuidermolenweg 1 in Amsterdam Osdorp.

Accreditatie

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor pers en publiek op deze locatie. Publiek wordt toegelaten totdat het aantal beschikbare plaatsen is gevuld. De pers dient zich te accrediteren, uiterlijk woensdag 23 januari, bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank via het bijgaande accreditatieformulier. Er is één plaats per medium beschikbaar. Het is niet mogelijk om meerdere personen aan te melden. De vertegenwoordigers van de pers krijgen een plaats op de tribune.

Poolcamera

De uitspraak wordt opgenomen door de NOS die de poolcamera verzorgt voor audiovisuele media. Vertegenwoordigers van radio en televisie kunnen zich wenden tot de afdeling productie van de NOS (tel nr: 035 6778052) voor het afnemen van beeld- en geluidsmateriaal.
De perskamer is open en er is een geluidsverbinding met de zaal.

Fotografen en tekenaars

Aan het begin van de uitspraak is er een kort fotomoment en ANP Photo verzorgt de fotopool. Fotografen kunnen zich wenden tot ANP Photo voor het afnemen van foto’s (tel nr: 070 4141350).
Tekenaars krijgen – indien mogelijk - een plaats in de zaal en dienen zich ook aan te melden via het accreditatieformulier.

Algemene Informatie

In het gebouw aan de Zuidermolenweg is filmen, fotograferen en het maken van geluidsopnamen - behalve door media die daarvoor zijn geaccrediteerd - verboden. Vanwege de toegangscontrole verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn. De deur gaat om 8.30 uur open.

Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 020 - 541 2882.

Uitspraken

Meest gelezen berichten