Laden...

Informatie voor de pers over pro-forma Marengo 12 en 13 december

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Informatie voor de pers over pro-forma Marengo 12 en 13 december
Amsterdam, 28 november 2019

Op 12 en 13 december vindt in het Justitieel Complex Schiphol weer een pro-formazitting plaats in de strafzaak ‘Marengo’. De zitting begint beide dagen om 9.00 uur.

Opnames van de zitting

De zitting is openbaar en kan dus worden bijgewoond door pers en publiek. Wel heeft de rechtbank – gelet op mogelijke veiligheidsrisico’s voor de procesdeelnemers – besloten dat het beide dagen niet is toegestaan om filmopnamen te maken in de zittingszaal. Het maken van audio-opnames van de zitting is wel mogelijk. Filmopnamen buiten de zittingszaal zijn eveneens toegestaan. Voor beide geldt dat vooraf toestemming moet worden gegeven door de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam.

Accreditatie

Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich van tevoren te accrediteren.
Dit kan tot uiterlijk dinsdag 10 december 12.00 uur en uitsluitend per e-mail via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie, bel de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam, telefoonnummer: 088 361 14 40, of stuur een e-mail

Uitspraken