Laden...

Informatie voor de pers: uitspraak strafzaak Holleeder

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Informatie voor de pers: uitspraak strafzaak Holleeder
Amsterdam, 13 juni 2019

Op donderdag 4 juli doet de rechtbank Amsterdam uitspraak in de strafzaak tegen Willem Holleeder. De uitspraak begint om 10.00 uur en vindt plaats in de Bunker, Zuidermolenweg 1 in Amsterdam Osdorp.

Accreditatieregeling

Voor journalisten zijn beperkt plaatsen beschikbaar. U dient zich vooraf te accrediteren door het accreditatieformulier (pdf, 240,1 KB) uiterlijk 25 juni te e-mailen naar de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank. De accreditatie is persoonsgebonden. Wijzigingen moeten vooraf worden doorgegeven.

U krijgt een plaats toegewezen op de tribune, mits geaccrediteerd én op vertoon van een geldig legitimatiebewijs of perskaart. Vanwege de verwachte drukte kan het zijn dat er maar één plaats per medium beschikbaar is. Bent u niet geaccrediteerd, dan mag u niet naar binnen. De perskamer in de Bunker is als werkruimte beschikbaar voor de pers.

Opnamen beeld en geluid

In de gehele Bunker geldt een verbod op het maken van beeld- en geluidsopnamen. Alleen media die voor het maken van beeld- en geluidsopnamen vooraf zijn geaccrediteerd mogen opnames maken.

Poolregeling

Gezien de grote belangstelling van audiovisuele media zijn wij genoodzaakt een poolregeling in te stellen. Media kunnen beeld en geluid afnemen van deze poolcamera. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling productie van RTL Boulevard via rtlblvd.productie@bluecircle.nl. In geval van spoed zijn zij bereikbaar op 020-2365206.

Algemene informatie

Vanwege de toegangscontrole verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn. De deuren openen één uur voor aanvang van de zitting.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam op telefoonnummer 088-3611440, of stuur een e-mail.

Uitspraken