Laden...

Inhoudelijke behandeling strafzaak Pulheim (dood Derk Wiersum): informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Inhoudelijke behandeling strafzaak Pulheim (dood Derk Wiersum): informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 28 juni 2021
Op 12, 13, 14, 19 en 20 juli behandelt de rechtbank Amsterdam op Justitieel Complex Schiphol de strafzaak tegen de twee mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van advocaat Derk Wiersum.

De eerste zittingsdag, op 12 juli, start om 10.00 uur. De overige dagen is de aanvangstijd 9.30 uur. De planning per dag wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de dossierpagina over de zaak. 

Informatie voor media

Media die de behandeling van de zaak willen bijwonen dienen zich van tevoren aan te melden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie van de rechtbank. Dat kan tot uiterlijk donderdag 8 juli om 12.00 uur door een e-mail te sturen naar info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Informatie voor publiek

Belangstellenden die de zaak willen volgen kunnen zich aanmelden via dit formulier. Dit kan vanaf 7 dagen voor de zittingsdag en tot uiterlijk 2 werkdagen voor de zitting. Als gevolg van de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plekken voor belangstellenden helaas beperkt. 

Let op: indien uw aanvraag wordt gehonoreerd, dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich bij ons aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op de dossierpagina of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken