Laden...

Inhoudelijke behandeling strafzaak 26Mandel: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Inhoudelijke behandeling strafzaak 26Mandel: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 01 december 2022

Op woensdag 14 en vrijdag 16 december 2022 vindt het vervolg van de inhoudelijke behandeling plaats van de strafzaak 26Mandel, waarin advocaat Youssef T. terechtstaat. Maandag 19 december staat gepland als reservedag. De zittingen starten om 9:00 uur in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. 

Strafzaak 26Mandel

Verdachte Youssef T. wordt er door het Openbaar Ministerie van verdacht dat hij als advocaat van Ridouan T., verdachte in het Marengoproces, ernstige strafbare feiten heeft gepleegd.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen willen bijwonen, dienen zich vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Aanmelden kan tot maandag 12 december, 10.00 uur. 

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dat kan tot maandag 12 december, 10.00 uur. 

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het aanmelden. 

Mobiele apparatuur uit en opgeborgen

In de gehele rechtbank geldt voor publiek een streng verbod op het maken van foto’s en beeld- en geluidsopnames. Publiek dient mobiele telefoons en andere apparatuur in de zittingszaal uit te schakelen en op te bergen. Op naleving van de regels zal worden toegezien door de parketpolitie.

Meer informatie

Meer informatie staat op www.rechtspraak.nl/mandel. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam, telefoonnummer: 088 361 14 40, of stuur een e-mail.

Uitspraken