Inhoudelijke zitting liquidaties Staatsliedenbuurt

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Inhoudelijke zitting liquidaties Staatsliedenbuurt
Amsterdam, 17 maart 2015

Op woensdag maandag 23 maart 2015 start bij de rechtbank Amsterdam de inhoudelijke zitting van de strafzaak tegen drie verdachten in de liquidaties in de Staatsliedenbuurt. De zitting begint om 9.30 uur en vindt plaats in de beveiligde zittingszaal in Osdorp, Zuidermolenweg 1 in Amsterdam. De zaak dient ook op 24, 26, 27, 30, 31 maart en 2 en 3 april. Alle dagen vanaf 9.30 uur. 

Planning

Maandag 23 maart behandelen feiten
dinsdag 24 maart behandelen feiten
donderdag 26 maart behandelen feiten; slachtoffers/ benadeelde partijen; persoonlijke omstandigheden
vrijdag 27 maart uitloop dag
maandag 30 maart requisitoir
dinsdag 31 maart pleidooi
donderdag 2 april pleidooi
vrijdag 3 april  repliek; dupliek; laatste woord

Accreditatieregeling

Journalisten dienen zich te accrediteren door het accreditatieformulier (pdf, 206,5 KB) vóór 20 maart 2015 te mailen naar de afdeling Voorlichting & communicatie van de rechtbank Amsterdam. U krijgt een plaats toegewezen, mits geaccrediteerd en op vertoon van een geldige perskaart. De accreditatie geldt voor alle zittingsdagen.

Audiovisuele media

Het is verboden om zonder toestemming in het gerechtsgebouw te filmen, fotograferen en geluidsopnamen te maken. Bij grote belangstelling van audiovisuele media voor het opnemen van de toegestane beelden ter zitting, kan de rechtbank besluiten een poolregeling in te stellen. U wordt daar z.s.m. van op de hoogte gesteld.

​Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 020 - 541 2882.
E-mail: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken

Meest gelezen berichten