Laden...

Livestream kort geding CIDI vs Baudet

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Livestream kort geding CIDI vs Baudet
Amsterdam, 14 december 2021
Woensdag 15 december om 13.30 uur behandelt de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam een kort geding tussen het CIDI, het Centraal Joods Overleg en 4 Holocaust-overlevenden versus Tweede Kamerlid Thierry Baudet. De zaak is te volgen via een online livestream. 

De eisende partijen willen dat de rechter uitlatingen van Baudet op sociale media, waarin hij de coronamaatregelen vergelijkt met de Holocaust, onrechtmatig verklaart. 

Livestream

Vanwege de coronamaatregelen is de ruimte in de rechtbank beperkt. Daarom kunnen belangstellenden en pers de zaak volgen via een livestream: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-cidi-en-cjo-vs-thierry-baudet

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen van de livestream te maken of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken. Een verzoek hiertoe kan gedaan worden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl


Uitspraken