Laden...

Zittingen september strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen september strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 03 september 2021

Op 14, 15, 21 en 22 september vinden er in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp weer zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Voor dinsdag 14 en woensdag 15 september staan regiezittingen gepland. Er zal gesproken worden over de stand van het onderzoek, onderzoekswensen en verzoeken met betrekking tot de voorlopige hechtenis. Op dinsdag 21 en woensdag 22 september zal de kroongetuige worden verhoord.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen op bovengenoemde dagen willen volgen, dienen zich voor donderdag 9 september 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. Geaccrediteerde pers ontvangt enkele dagen voor iedere zittingsdag informatie over hoe en waar de zitting kan worden gevolgd.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zitting volgen in een videozaal. U dient zich voor iedere zittingsdag vooraf aan te melden. Aan de hand van het aantal beschikbare plaatsen wordt bepaald hoeveel publiek kan worden toegelaten. Let op: wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij aankomst te identificeren. De naam waarmee u zich bij ons aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken