Laden...

Pro forma zitting Holleeder op 18 juni

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Pro forma zitting Holleeder op 18 juni
Amsterdam , 09 juni 2015

Op donderdag 18 juni 2015 dient bij de rechtbank Amsterdam de tweede pro forma zitting van de strafzaak tegen Willem Holleeder. De zitting begint om 9.00 uur en vindt plaats in de rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220.

Accreditatieregeling

Voor journalisten zijn plaatsen beschikbaar in de zittingszaal. U dient zich hiervoor te accrediteren door het accreditatieformulier uiterlijk 12 juni te mailen naar de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank. U krijgt een plaats toegewezen, mits geaccrediteerd en op vertoon van een geldige perskaart.

Audiovisuele media

Bij grote belangstelling van audiovisuele media voor het opnemen van de toegestane beelden ter zitting, kan de rechtbank besluiten een poolregeling in te stellen. U wordt daar z.s.m. van op de hoogte gesteld.

Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 020 - 541 2882.
E-mail: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken