Laden...

Pro forma zitting Holleeder op 4 december

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Pro forma zitting Holleeder op 4 december
Amsterdam, 27 november 2015

Op vrijdag 4 december 2015 dient bij de rechtbank Amsterdam de vierde pro forma zitting van de strafzaak tegen Willem Holleeder. De zitting begint om 10.00 uur en vindt plaats in de rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220.

Accreditatieregeling voor de pers

Heeft u zich voor de vorige pro forma zitting al geaccrediteerd? Dan verzoeken wij u om ons z.s.m. te laten weten of u ook bij deze zitting aanwezig bent. Voor journalisten zijn (beperkt) plaatsen beschikbaar in de zittingszaal. Indien u nog niet eerder was geaccrediteerd, dan kunt u het aangehechte accreditatieformulier (pdf, 164,8 KB) invullen en uiterlijk 1 december mailen naar de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank. U krijgt een plaats toegewezen, mits geaccrediteerd en op vertoon van een geldige perskaart.

Audiovisuele media

Als er veel belangstelling is van audiovisuele media dan zijn wij genoodzaakt een poolregeling in te stellen. U dient ons uiterlijk maandag 30 november via e-mail of op onderstaand telefoonnummer te laten weten of u wel of niet komt filmen.

Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 020 - 541 2882.
E-mail: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken