Laden...

Pro-formazitting Pulheim 21 september: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Pro-formazitting Pulheim 21 september: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 14 september 2020

Op maandag 21 september vindt om 9:00 uur op Justitieel Complex Schiphol een pro-formazitting plaats in de strafzaak Pulheim, over de dodelijke aanslag op advocaat Derk Wiersum. Journalisten die de zitting willen bijwonen dienen zich van tevoren aan te melden.

In de strafzaak Pulheim staan drie verdachten terecht. Tijdens de komende pro forma wordt de zaak van alle drie de verdachten gelijktijdig behandeld.

Accreditatieregeling voor de pers

Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich voor vrijdag 18 september om 09.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Beperkte ruimte voor publiek

Door de coronamaatregelen is de ruimte voor publiek beperkt. Belangstellenden die de zitting willen bijwonen kunnen zich tot twee werkdagen voor de zitting aanmelden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Meer informatie vindt u ook op de speciale coronapagina van de rechtbank Amsterdam. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze rechtszaak op www.rechtspraak.nl/pulheim. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of via e-mail.

Uitspraken