Laden...

Pro-formazitting overval waardetransport Amsterdam-Noord: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Pro-formazitting overval waardetransport Amsterdam-Noord: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 12 augustus 2021

Op woensdag 25 augustus vindt om 9.00 uur in de rechtbank Amsterdam de eerste pro-formazitting plaats in de zaak over de overval op een waardetransport in Amsterdam-Noord. Journalisten en belangstellenden die de zaak willen bijwonen, dienen zich van tevoren aan te melden.

In de zaak over de gewelddadige overval, die op 19 mei 2021 plaatsvond in Amsterdam-Noord en eindigde in Broek in Waterland, staan 6 mannen terecht.

Accreditatieregeling voor de pers

Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich voor vrijdag 20 augustus om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Beperkte ruimte voor publiek

Door de coronamaatregelen is de ruimte voor publiek beperkt. Belangstellenden die de zitting willen volgen kunnen zich tot twee werkdagen voor de zitting aanmelden via het aanmeldformulier op rechtspraak.nl. U ontvangt uiterlijk de dag voor de zitting bericht of u de zitting bij kunt wonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088-3611440 of via e-mail.

Uitspraken