Laden...

Pro-formazitting Pulheim 29 juli: informatie voor de pers

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Pro-formazitting Pulheim 29 juli: informatie voor de pers
Amsterdam, 23 juli 2020

Op woensdag 29 juli vindt om 13.30 uur op Justitieel Complex Schiphol een pro-formazitting plaats in de strafzaak Pulheim, over de dodelijke aanslag op advocaat Derk Wiersum. Journalisten die de zitting willen bijwonen dienen zich van tevoren aan te melden. Vanwege de coronamaatregelen kan publiek helaas niet worden toegelaten.

In de strafzaak Pulheim staan drie verdachten terecht. Tijdens de komende pro forma wordt alleen de zaak behandeld van één van hen: Anouar T.

​Accreditatieregeling voor de pers

Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich voor dinsdag 28 juli om 09.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.rechtspraak.nl/pulheim of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of via e-mail.

Meer informatie over de coronamaatregelen van de Rechtspraak vindt u op www.rechtspraak.nl/coronavirus.

Uitspraken