Laden...

Requisitoir strafzaak Marengo in juni: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Requisitoir strafzaak Marengo in juni: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 16 mei 2022

In juni houdt het Openbaar Ministerie het requisitoir in de strafzaak Marengo. De zittingen vinden plaats in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn 10 dagen voor het requisitoir gepland. De eerste dag van het requisitoir is op 8 juni 2022. De tussenliggende dagen zijn 9, 13, 14, 16, 20, 21, 23 en 27 juni 2022, waarbij 27 juni 2022 geldt als reservedag. De laatste dag van het requisitoir is op 28 juni 2022.

Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot twee werkdagen voor de zitting.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in juni willen bijwonen, dienen zich voor vrijdag 3 juni om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. 

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of stuur een e-mail.  

Uitspraken