Laden...

Strafzaak Douglasville: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Strafzaak Douglasville: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 22 februari 2021

Op woensdag 3 maart start om 9.30 uur een pro formazitting in de strafzaak Douglasville (zeecontainers Wouwse Plantage). De zitting vindt plaats in de extra beveiligde rechtbank de Bunker in Amsterdam-Osdorp. Journalisten en belangstellenden die de zitting willen volgen, dienen zich hiervoor vooraf aan te melden.

Accreditatieregeling voor de pers

In verband met corona kan slechts een beperkt aantal journalisten tot de Bunker worden toegelaten. In de rechtbank aan de Parnassusweg kan de zitting worden gevolgd via een live videoverbinding. Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich vóór dinsdag 2 maart om 10.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting en Communicatie via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Beperkte ruimte voor publiek

Door de coronamaatregelen is de ruimte voor publiek beperkt. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of via e-mail.

Uitspraken