Videozaal voor publiek tijdens uitspraak in strafzaak Holleeder

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Videozaal voor publiek tijdens uitspraak in strafzaak Holleeder
Amsterdam, 13 juni 2019

Op donderdag 4 juli doet de rechtbank Amsterdam uitspraak in de strafzaak tegen Willem Holleeder. De uitspraak begint om 10.00 uur.

Videozaal voor publiek

Vanwege de verwachte drukte kan publiek de uitspraak via een live videoverbinding in een zaal in de rechtbank aan de Parnassusweg volgen. Het aantal plaatsen is beperkt en er is dan ook geen garantie dat iedereen naar binnen kan. Vooraf aanmelden is niet mogelijk. Iedere bezoeker moet een legitimatiebewijs laten zien. Vanwege de toegangscontrole verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn.

Let op: mobiele telefoons en andere (draagbare) communicatiemiddelen mogen in de zaal niet ingeschakeld zijn. Ook is het niet toegestaan om beeld- of geluidsopnames te maken. Dit verbod geldt niet alleen in de zaal, maar ook in de hal en alle andere ruimtes in de rechtbank.

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam op telefoonnummer 088-3611440, of stuur een e-mail.

Uitspraken