Laden...

Uitspraak Holleeder voor publiek alleen via videoverbinding

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Uitspraak Holleeder voor publiek alleen via videoverbinding
Amsterdam, 01 juli 2019

Op donderdag 4 juli om 10.00 uur doet de rechtbank Amsterdam uitspraak in de strafzaak tegen Willem Holleeder. Publiek kan deze uitspraak niet in de Bunker volgen, maar alleen via een live videoverbinding in een zaal op de rechtbank aan de Parnassusweg. Dit in verband met de beperkte capaciteit in de Bunker.

Videozaal voor publiek

Het aantal plaatsen in de videozaal is beperkt en er is dan ook geen garantie dat iedereen naar binnen kan. Vooraf aanmelden is niet mogelijk. Iedere bezoeker moet een legitimatiebewijs laten zien. Vanwege de toegangscontrole verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn.

Let op: mobiele telefoons en andere (draagbare) communicatiemiddelen mogen in de zaal niet ingeschakeld zijn. Ook is het niet toegestaan om beeld- of geluidsopnames te maken. Dit verbod geldt niet alleen in de zaal, maar ook in de hal en alle andere ruimtes in de rechtbank.

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam op telefoonnummer 088-3611440, of stuur een e-mail.

Uitspraken