Voortzetting zitting Volkert van der G. op 23 januari

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Voortzetting zitting Volkert van der G. op 23 januari
Amsterdam, 18 januari 2017

Op maandag 23 januari 2017 dient bij de rechtbank Amsterdam de voortzetting van de vordering tot herroeping van de voorwaardelijke invrijheidsstelling van Volkert van der G. De zitting begint om 10.00 uur en vindt plaats in de rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220, ingang Fred. Roeskestraat, toren G.

Accreditatieregeling

Voor journalisten zijn plaatsen beschikbaar in de zittingszaal en krijgen een plaats toegewezen, mits reeds geaccrediteerd voor zitting van 17 januari jl. en op vertoon van een geldige perskaart. Indien niet geaccrediteerd, graag aanmelden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie.

Audiovisuele media

Bij grote belangstelling van audiovisuele media voor het opnemen van de toegestane beelden ter zitting, kan de rechtbank besluiten een poolregeling in te stellen. U wordt daar z.s.m. van op de hoogte gesteld.

Inlichtingen

Voor overige informatie kunt u bellen met afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam: 088 3611440 of via mail.  

Uitspraken

Meest gelezen berichten