Laden...

Zittingen juni strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen juni strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 31 mei 2021

Op 11, 21, 25, 29 en 30 juni vinden er in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp weer zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

​Programma

Op vrijdag 11 juni, maandag 21 juni en vrijdag 25 juni zal de rechtbank de zaaksdossiers Roos en Doorn behandelen. Voor dinsdag 29 juni staat een pro-forma-/regiezitting gepland. Woensdag 30 juni is gereserveerd als uitloopdag.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen op bovengenoemde dagen willen volgen, dienen zich voor vrijdag 4 juni 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. Geaccrediteerde pers ontvangt enkele dagen voor iedere zittingsdag informatie over hoe en waar de zitting kan worden gevolgd.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zitting volgen in een videozaal. U dient zich voor iedere zittingsdag vooraf aan te melden via https://aanmeldenpubliek.rechtspraak.nl/. Aan de hand van het aantal beschikbare plaatsen wordt bepaald hoeveel publiek kan worden toegelaten. Let op: wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij aankomst te identificeren. De naam waarmee u zich bij ons aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/Bekende-rechtszaken/Marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken