Laden...

Zittingen mei/juni strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen mei/juni strafzaak Marengo: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 12 mei 2021

Op 26 en 28 mei en 2, 3 en 10 juni vinden er in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp weer zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Woensdag 26 mei zal de rechtbank zaaksdossier Rudolf behandelen, gevolgd door zaaksdossier Aker op vrijdag 28 mei. Op woensdag 2 juni staat zaaksdossier Ster op het programma. Donderdag 3 juni is gereserveerd voor de behandeling van zaakdossiers Zeilboot en Raspvijl, met donderdag 10 juni als eventuele uitloopdag. Op die dag staat tevens zaaksdossier Plato centraal.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen op bovengenoemde dagen willen volgen, dienen zich voor vrijdag 21 mei 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. Geaccrediteerde pers ontvangt enkele dagen voor iedere zittingsdag informatie over hoe en waar de zitting kan worden gevolgd.

​Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zitting volgen in een videozaal. U dient zich voor iedere zittingsdag vooraf aan te melden via https://aanmeldenpubliek.rechtspraak.nl/. Aan de hand van het aantal beschikbare plaatsen wordt bepaald hoeveel publiek kan worden toegelaten. Let op: wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij aankomst te identificeren. De naam waarmee u zich bij ons aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het aanmeldformulier.

​Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/Bekende-rechtszaken/Marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088-3611440 of: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken