Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in januari: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in januari: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 06 januari 2023
In de maand januari vinden in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn in januari 2 zittingsdagen gepland, op 18 en 20 januari. Op beide zittingsdagen vinden pleidooien van de advocaten plaats. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot uiterlijk twee werkdagen voor de zitting.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee. 

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in januari willen bijwonen, dienen zich uiterlijk maandag 16 januari om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken