Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in juni: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in juni: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 22 mei 2023

In de maand juni 2023 vinden in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw zittingen plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn in juni 8 zittingsdagen gepland. 6, 8 en 9 juni staan gepland voor het pleidooi inzake een van de verdachten, 19 juni is een reservedag, 20 juni staat een zitting gepland om bij verweren in de zaak van een van de verdachte aan te sluiten, 23 juni is een reservedag, 26 juni staat gepland voor repliek in de zaak van een van de verdachten en 27 juni is een reservedag. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot uiterlijk twee werkdagen voor de zitting uiterlijk 10.00 uur.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee. 

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in juni willen bijwonen, dienen zich uiterlijk vrijdag 2 juni a.s. om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Meer informatie

Lees meer over de zaak op www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken