Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in maart: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in maart: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 15 februari 2022

In maart wordt in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp een nieuwe reeks zittingen gehouden in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn in maart in totaal 14 zittingsdagen gepland. De eerste zittingsdag is op dinsdag 1 maart. Kijk voor alle overige zittingsdagen op www.rechtspraak.nl/marengo. Hier staat altijd het meest actuele overzicht. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot twee werkdagen voor de zitting.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier dus bij uw aanmelding rekening mee.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in maart willen bijwonen, dienen zich voor donderdag 24 februari om 9.00 uur uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl. Geef daarbij aan welke zittingsdagen u wilt bijwonen. Geaccrediteerde pers ontvangt enkele dagen voor iedere zittingsdag informatie over hoe en waar de zitting kan worden gevolgd.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken