Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in oktober: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in oktober: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 22 september 2022
In de maand oktober wordt in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw een reeks zittingen gehouden in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn in oktober 4 zittingsdagen gepland: 4, 5, 11 en 13 oktober. Op deze dagen vinden pleidooien van de advocaten plaats en zijn reservedagen ingepland. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur. 

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot twee werkdagen voor de zitting uiterlijk 10.00 uur.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee. 

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in oktober willen bijwonen, dienen zich voor maandag 3 oktober om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken