Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in september: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in september: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 07 september 2023

In de maand september 2023 vindt in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw een zitting plaats in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor deze zitting vooraf aan te melden.

Programma

Op 22 september 2023 zal de dupliek/het laatste woord inzake een van de verdachten plaatsvinden. Deze zitting stond voorheen gepland op 13 juli 2023, maar werd uitgesteld. De zitting start om 10:00 uur. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht van zittingen.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via mail. Dit kan tot uiterlijk twee werkdagen voor de zitting om 10.00 uur.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zitting in september willen bijwonen, dienen zich uiterlijk woensdag 20 september a.s. om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via mail

Meer informatie

Lees meer over de zaak op www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Communicatie van de rechtbank Amsterdam via mail.

Uitspraken