Laden...

Zittingen strafzaak Marengo in december: informatie voor pers en publiek

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Zittingen strafzaak Marengo in december: informatie voor pers en publiek
Amsterdam, 17 november 2022

In de maand december wordt in de extra beveiligde rechtbank De Bunker in Amsterdam-Osdorp opnieuw een reeks zittingen gehouden in de strafzaak Marengo. Pers en publiek dienen zich voor alle zittingsdagen vooraf aan te melden.

Programma

Er zijn in december 10 zittingsdagen gepland, op 6, 7, 9, 12, 13, 15, 20 en 21 december. De zitting op 6 december is gepland t.b.v. de voorlopige hechtenis in de zaken van alle verdachten. Op de andere dagen vinden pleidooien van de advocaten plaats, en zijn reservedagen ingepland. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur. Op www.rechtspraak.nl/marengo staat altijd het meest actuele overzicht.

Informatie voor belangstellenden

Belangstellenden kunnen de zittingen volgen in een videozaal in de rechtbank Amsterdam aan de Parnassusweg 280. U dient zich voor elke zittingsdag vooraf aan te melden via  publiek.rechtbank.amsterdam@rechtspraak.nl. Dit kan tot uiterlijk twee werkdagen voor de zitting om 10.00 uur.

Wordt uw aanvraag gehonoreerd, dan dient u zich bij binnenkomst in de rechtbank te identificeren. De naam waarmee u zich aanmeldt, dient gelijk te zijn aan de naam die vermeld staat op uw identiteitsbewijs. Houd hier in uw aanmelding dus rekening mee. 

Informatie voor de pers

Journalisten die de zittingen in december willen bijwonen, dienen zich voor dinsdag 29 november om 12.00 uur aan te melden bij de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Meer informatie

Lees meer over de zaak op https://www.rechtspraak.nl/marengo of neem contact op met de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam via 088 361 14 40 of info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken