Laden...

Eisen coronasneltestbedrijven afgewezen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Amsterdam > Nieuws > Eisen coronasneltestbedrijven afgewezen
Amsterdam, 16 april 2021

De eisen van een groep coronatestbedrijven die een kort geding hadden aangespannen tegen Stichting Open Nederland en de Nederlandse Staat, zijn door de rechter afgewezen.

De testbedrijven wilden dat de huidige aanbestedingsprocedure voor het uitvoeren van sneltesten ten behoeve van testevenementen, zou worden gestaakt.

Kopstaartvonnis

Het kort geding dat zij hiervoor aanspanden werd gisteren behandeld. In verband met de spoedeisendheid van de zaak heeft de rechtbank vandaag een 'kop-staartvonnis' gewezen, waarbij voor nu enkel de beslissing is gegeven. De schriftelijke motivering van de afwijzing van de eisen van de testbedrijven volgt uiterlijk op 29 april 2021.

Meer informatie

Voor meer informatie, bel de afdeling Voorlichting & Communicatie van de rechtbank Amsterdam, telefoonnummer: 088 361 14 40, of stuur een e-mail naar info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl.

 

Uitspraken