Laden...

Pers rechtbank Limburg

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Bezoekinformatie > Pers rechtbank Limburg

Richtlijnen en huisregels

Rechtbank Limburg hanteert de landelijke persrichtlijn.

Daarnaast gelden in alle gebouwen de huisregels.

 

 

Beeldmateriaal

 
 

Aanmelden voor beeld- en geluidopnames

Het is om redenen van privacy niet toegestaan om zonder toestemming vooraf te fotograferen of te filmen in het gerechtsgebouw. Wilt u als pers beeld- en geluidsopnames maken tijdens een zitting dan moet u zich uiterlijk de dag voorafgaand aan die zitting aanmelden bij team Communicatie.

Beeldbank

In de beeldbank vindt u vrij te gebruiken beeldmateriaal van bestuurders, woordvoerders en gebouwen van rechtbank Limburg.

Publicatie uitspraken

Uitspraken in zaken waarvoor veel belangstelling is bij pers en publiek of die om andere redenen interessant zijn, worden door de rechtbank in geanonimiseerde vorm gepubliceerd op deze site.

Contactpersonen

Team Communicatie

Voor algemene vragen en het aanvragen van interviews, het maken van documentaires of voor informatie over de rechtbank, kunt u contact opnemen met team Communicatie.

Toelichting op vonnissen gebeurt door de persrechters. Zij zijn uitsluitend bereikbaar voor vragen van de pers en bereikbaar via team Communicatie.

Persrechters

  • dhr. mr. M.B. Bax
  • mw. mr. L. Feuth
  • mw. mr. C.M. Nollen
  • dhr. mr. M. Beije
  • dhr. mr. B.R.M. de Bruijn
  • mw. mr. D.J.E. Hamers-Aerts
  • dhr. mr. A. Snijders

Gerechtsoverstijgende zaken

Voor vragen die gaan over gerechtsoverstijgende zaken of die betrekking hebben op landelijke ontwikkelingen in de Rechtspraak, kunt u contact opnemen met de afdeling persvoorlichting van de Raad voor de rechtspraak. Zie ook de landelijke persinformatie.