Laden...

Minister voor Rechtsbescherming, Franc Weerwind, brengt op 17 februari bezoek aan Huis van het Recht in Heerlen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Minister voor Rechtsbescherming, Franc Weerwind, brengt op 17 februari bezoek aan Huis van het Recht in Heerlen
Heerlen, 15 februari 2022

Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming, brengt donderdag 17 februari a.s. een werkbezoek aan het Huis van het Recht in Heerlen. In het Huis van het Recht kunnen inwoners van Heerlen, die te maken hebben met verschillende problemen op gebied van bijvoorbeeld schulden, huisvesting, verstoorde familierelaties of een verslaving bij een fysiek loket terecht voor hulp. Dit loket is gevestigd bij het Juridisch Loket in Heerlen.U bent op donderdag 17 februari 2022 om 12.50 uur van harte welkom voor een kort persmoment bij de ingang van de nieuwe vestiging van het Juridisch Loket, Maanplein 14 in Heerlen.

Er wordt een korte toelichting gegeven op het werkbezoek van de minister en ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over wat het Huis van het Recht is en het belang er van.

Het Huis van het Recht is een initiatief van de gemeente Heerlen, rechtbank Limburg en Juridisch Loket in Heerlen. Daarom zijn ook burgemeester Roel Wever van Heerlen, president Martina Bijker van rechtbank Limburg en directeur Willemijn van Helden van het Juridisch Loket aanwezig bij dit persmoment. Het Huis van het Recht is een proef die wordt betaald door het ministerie van Justitie en Veiligheid.

We stellen het op prijs als u laat weten of u aanwezig bent bij het persmoment. Voor aanmelding en meer informatie kunt u terecht bij:

Juridis
ch Loket, Jan Pieter Verkennis, 06 51 32 72 24, jpverkennis@juridischloket.nl
Gemeente Heerlen, Hanny Bladt, 045 560 47 11, h.bladt@heerlen.nl
Rechtbank Limburg, Marlinda Ozinga, 06 22 81 27 76, rechtbanklimburg@rechtspraak.nl

Zie voor meer informatie: 
Heerlen krijgt een ‘Huis van het Recht’ (rechtspraak.nl)
Huis van het Recht opent in Heerlen | Het Juridisch Loket
Eerste zitting Huis van het Recht in Heerlen (rechtspraak.nl)
Huis van het Recht Heerlen | Het Juridisch LoketUitspraken