Laden...

Gerechtsgebouw Amersfoort van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Midden-Nederland > Gerechtsgebouw Amersfoort van binnen

Welkom bij rechtbank Midden-Nederland, locatie Amersfoort

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan rechtbank Midden-Nederland, locatie Amersfoort kunt verwachten.

  • Als u het gebouw bent binnengekomen, komt u bij de veiligheidscontrole aan. Voor de veiligheid van iedereen in het gebouw wordt hier uw tas en kleding gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels.
    Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje.
  • Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen en loopt u door naar de portiersloge aan uw rechterhand. Hier meldt u zich aan en op verzoek dient u een legitimatiebewijs te kunnen tonen.
  • Tegenover de portiersloge is een wachtruimte. met aan de rechterkant een koffieautomaat waar u gratis koffie en thee kunt krijgen.