Laden...

Opvragen afschrift beschikking echtscheiding, alimentatie en gezag

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Oost-Brabant > Opvragen afschrift beschikking echtscheiding, alimentatie en gezag

Opvragen

Als de echtscheiding, de alimentatie of het gezag is uitgesproken door de rechtbank Oost-Brabant, kunt u een afschrift opvragen bij het team Familie- en Jeugdrecht van de rechtbank. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Afschrift beschikking 1990 tot heden

Als de echtscheiding, de alimentatie of het gezag na 1 januari 1990 is uitgesproken door de rechtbank Oost-Brabant, kunt u een afschrift van de beschikking opvragen. 

Uw informatie

De rechtbank heeft de volgende informatie van u nodig:

  • een kopie van uw legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart);
  • uw adres, waar het afschrift van de beschikking naar verzonden moet worden;
  • uw telefoonnummer;
  • het zaaknummer en de datum van de beschikking, of als u dat niet weet, de namen van de echtgenoten / partijen;
  • of er een afschrift of een grosse nodig is

U kunt uw informatie per post of per e-mail sturen naar:

Rechtbank Oost-Brabant

Team Familie en Jeugd
Postbus 70584
5201 CZ ’s-Hertogenbosch

Veilig mailcontact met Familiezaken (zivver.com)
E-mail: familie.rb-obr@rechtspraak.nl

Het afschrift wordt per post toegestuurd. In geval van spoed kunt u met de administratie van Familie- en Jeugdrecht afspreken dat u het afschrift kunt ophalen bij de Centrale Informatiebalie in het Paleis van Justitie 's-Hertogenbosch.

Afschrift beschikking tot en met 1989

Betreft het een aanvraag, uitgesproken door de rechtbank Oost-Brabant van de jaren 1980 tot en met het jaar 1989, dan kunt u uw aanvraag sturen of e-mailen naar:

Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC)

Postbus 81
5201 AB ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@bhic.nl

Vermeld in dit bericht ook uw gegevens, zoals hierboven vermeld.

Afschrift beschikking voor het buitenland

Heeft u een afschrift van een beschikking nodig voor het buitenland, laat dit dan weten bij uw aanvraag. Houdt u er rekening mee dat het document daarna gelegaliseerd moet worden met een apostille of legalisatie. Hieraan zijn kosten verbonden. 

U krijgt hiervan een nota van het Landelijk Dienstencentrum. Zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen, wordt het gelegaliseerde stuk of verklaring per post aan u toegezonden. Als de afspraak is gemaakt dat het stuk of de verklaring wordt opgehaald bij de Centrale Informatiebalie, dan dient u daar eerst de nota te betalen.


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact