1 juli derde zitting zaak Twentse ex-neuroloog

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > 1 juli derde zitting zaak Twentse ex-neuroloog
Almelo, 26 juni 2013

Maandag 1 juli 2013 om 10.00 uur dient bij de rechtbank Overijssel in Almelo de derde zitting in de zaak J.S. Dat is de Twentse ex-neuroloog die er onder andere van wordt verdacht opzettelijk verkeerde diagnoses te hebben gesteld. Dit keer gaat het om een pro-forma behandeling.

Inhoud zitting

De pro-formazitting op 1 juli is voornamelijk bedoeld om de voortgang van de zaak te bewaken en de stand van het onderzoek te bespreken. De planning van de inhoudelijke behandeling wordt tijdens deze zitting niet bekend gemaakt. De rechtbank maakt de planning op korte termijn bekend via Rechtspraak.nl.

Zitting bijwonen beperkt mogelijk

De pro-formazitting is openbaar, maar het aantal zitplaatsen in de zaal is beperkt. Degenen die direct betrokken zijn bij deze strafzaak hebben voorrang bij de toedeling van zitplaatsen. Voor de pers is een aparte ruimte beschikbaar waar de zitting gevolgd kan worden. Voor andere belangstellenden is naar verwachting zeer beperkt ruimte.

Pers

Vertegenwoordigers van de pers kunnen voor nadere informatie en aanmelden contact opnemen met team Communicatie van de rechtbank Overijssel.

Uitspraken

Meest gelezen berichten