28 november regiezitting zaak J.S.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > 28 november regiezitting zaak J.S.
Almelo, 22 november 2012

Op woensdag 28 november 2012 is in de rechtbank Almelo een regiezitting in de zaak J.S. Dat is de neuroloog die er onder andere van wordt verdacht opzettelijk verkeerde diagnoses te hebben gesteld.

Inhoud regiezitting

Op de regiezitting komt aan de orde of er nog onderzoek moet worden gedaan voordat de zaak inhoudelijk kan worden behandeld. Voor deze inhoudelijke behandeling is nog geen datum bekend. De rechtbank beslist naar verwachting op 28 november niet over verzoeken van de verdediging en de officier van justitie. De datum van deze beslissing, zal de rechtbank op de zitting mededelen. Een samenvatting van deze beslissingen wordt meteen na de uitspraak gepubliceerd op www.rechtspraak.nl.

Regiezitting openbaar

De regiezitting is openbaar. Vanwege een verbouwing van het gerechtsgebouw in Almelo is het aantal zitplaatsen beperkt. De direct betrokkenen van deze rechtszaak hebben het verzoek ontvangen of zij zich van tevoren willen aanmelden. Zij hebben voorrang bij de toedeling van zitplaatsen. Voor de pers is een aparte ruimte beschikbaar waar de zitting gevolgd kan worden. Voor andere belangstellenden is naar verwachting maar zeer beperkt ruimte.

Pers

Vertegenwoordigers van de pers kunnen voor nadere informatie contact opnemen met de rechtbank Almelo.

Uitspraken

Meest gelezen berichten