Laden...

7 juli eerste zitting zaak dodelijke schietpartij McDonald's Zwolle

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > 7 juli eerste zitting zaak dodelijke schietpartij McDonald's Zwolle
Zwolle, 14 juni 2022
Donderdag 7 juli 2022 om 09.30 uur dient bij de rechtbank Overijssel in Zwolle de eerste zitting in de zaak van de dodelijke schietpartij bij de McDonald’s in Zwolle. Het gaat om een pro-forma behandeling.

Inhoud zitting

De pro-formazitting op 7 juli is voornamelijk bedoeld om de voortgang van de zaak te bewaken en de stand van het onderzoek te bespreken. De planning van de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend. De rechtbank maakt deze te zijner tijd bekend via Rechtspraak.nl.

Zitting bijwonen beperkt mogelijk

De pro-formazitting is openbaar toegankelijk, maar het aantal zitplaatsen is beperkt. Degenen die direct betrokken zijn bij deze strafzaak hebben voorrang bij de toedeling van zitplaatsen. Voor andere belangstellenden is naar verwachting zeer beperkt ruimte en vol=vol. Om deze reden vragen wij iedereen die deze zitting wil bijwonen zich aan te melden via publiek.rb-ove@rechtspraak.nl.  

Pers

Voor de pers is een aparte ruimte beschikbaar waar de zitting gevolgd kan worden. Journalisten worden verzocht zich aan te melden door te mailen naar media.rb-ove@rechtspraak.nl. Dit kan tot en met dinsdag 5 juli 2022. Ook voor vragen of meer informatie kan de pers terecht bij de afdeling communicatie.

Uitspraken