Hans Vroomen nieuw niet-rechterlijk bestuurslid Rechtbank Overijssel

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > Hans Vroomen nieuw niet-rechterlijk bestuurslid Rechtbank Overijssel
Overijssel , 20 augustus 2015

Met ingang van 1 september 2015 start Hans Vroomen als niet-rechterlijk bestuurslid bij de rechtbank Overijssel.

Drie lijnen

"Het motto van de rechtbank Overijssel: 'Open, betrokken en actief!', past bij mij en sluit aan bij drie lijnen die centraal staan in mijn loopbaan", zegt Hans. Als lijnen noemt hij het aanpassen van publieke organisaties aan maatschappelijke ontwikkelingen, het mensen in staat stellen hun bijdrage te leveren aan verandering en het organiseren van samenwerking in complexe bestuurlijke omgevingen.

"Ik zie erg uit naar de samenwerking in het bestuur en met het management en de medewerkers in Zwolle, Almelo en Enschede", aldus Hans.

Loslaten

Momenteel is Hans waarnemend niet-rechterlijk bestuurslid bij de Centrale Raad van Beroep en het College van Beroep voor het bedrijfsleven. "Met een beetje pijn in het hart laat ik beide colleges nu los", merkt hij op. Hans kijkt met plezier terug op de samenwerking in beide besturen en met de medewerkers van beide colleges.

Hans Vroomen (52 jaar) heeft verschillende bestuurlijke en managementfuncties vervuld binnen en buiten de Rechtspraak. Hij is getrouwd en vader van twee zonen (12 en 15 jaar oud).

Uitspraken

Meest gelezen berichten