Laden...

Informatie inhoudelijke behandeling dodelijk schietincident McDonald's Zwolle

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > Informatie inhoudelijke behandeling dodelijk schietincident McDonald's Zwolle
Zwolle, 16 november 2023
Dinsdag 28 en donderdag 30 november 09.30 uur dient bij de rechtbank Overijssel in Zwolle de inhoudelijke behandeling in de zaak van het dodelijke schietincident bij de McDonald’s in Zwolle.

Bezoekers

De inhoudelijke behandeling is openbaar toegankelijk, maar het aantal zitplaatsen is beperkt. Degenen die direct betrokken zijn bij deze strafzaak hebben voorrang bij de toedeling van zitplaatsen. Voor andere belangstellenden is naar verwachting zeer beperkt ruimte en vol=vol.

Pers

Alle journalisten die deze zaak willen volgen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-ove@rechtspraak.nl. Dit geldt voor zowel de filmende als schrijvende pers. Ook rechtbanktekenaars moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk woensdag 22 november 14.00 uur. 

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Er krijgt maar één omroep toestemming om opnames te maken in de zittingszaal. Voor de pers is daarnaast een aparte ruimte beschikbaar waar de zitting gevolgd kan worden. Voor vragen of meer informatie kan de pers terecht bij de afdeling communicatie.


Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Zorg er daarom voor dat u op tijd aanwezig bent. Ook is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan.

Let op: In de rechtbank bestaat niet de mogelijkheid om lunch te kopen.

Uitspraken