Uitgesproken Overijssel geeft breder inzicht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Overijssel > Nieuws > Uitgesproken Overijssel geeft breder inzicht
Almelo, 15 januari 2015

De rechtbank Overijssel start in 2015 met een maandelijks overzicht van enkele Overijsselse uitspraken op rechtspraak.nl. In 'Uitgesproken Overijssel' vindt u een selectie van interessante, belangrijke of juist alledaagse uitspraken van Bestuursrecht, Civiel Recht en Strafrecht van de rechtbank Overijssel. Donderdag 15 januari is de eerste editie met een terugblik op december 2014.

Maandelijkse selectie uitspraken

De rechtbank Overijssel geeft graag een breder inzicht in het werk van de rechter. De Rechtspraak kan op brede belangstelling rekenen, alleen is die aandacht vaak voornamelijk gericht op het Strafrecht. De rechtbank Overijssel laat u via dit maandelijkse overzicht van uitspraken ook een blik werpen op de andere rechtsgebieden.

Meer uitspraken

Vanwege het grote aantal uitspraken komen deze niet allemaal op rechtspraak.nl. Via het weekoverzicht op rechtspraak.nl vindt u snel een overzicht van alle uitspraken per gerecht.

Zelf bijwonen?

Wilt u zelf eens de rechtbank in Almelo, Enschede of Zwolle bezoeken? Dat kan. Bijna alle zittingen bij de rechtbank zijn openbaar. U bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Uitspraken

Meest gelezen berichten