Laden...

Contact over curatele, bewind en mentorschap (CBM)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie en contact > Contact > Curatele, bewind en mentorschap

Contact met de rechtbank

Wilt u een verzoek indienen voor het aanvragen, veranderen of stoppen van curatele, bewind of mentorschap? Of wilt u een formulier of klacht over een curator, bewindvoerder of mentor indienen? Neem dan contact op met de rechtbank waar de persoon woont voor wie het curatele, bewind en mentorschap bedoeld is.

Naar de juiste rechtbank

Vind hieronder per gemeente de contactgegevens voor curatele, bewind en mentorschap. Let op! U moet altijd naar de rechtbank binnen de gemeente waar de persoon woont voor wie bewind, mentorschap of curatele bedoeld is.

Algemene vragen

Voor algemene vragen over curatele, bewind en mentorschap kunt u terecht bij het Rechtspraak Servicecentrum.

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact