Laden...

Week van de Rechtspraak: een rechter voor de klas

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof s-Hertogenbosch > Nieuws > Week van de Rechtspraak: een rechter voor de klas
's-Hertogenbosch, 01 september 2023

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november is de jaarlijkse Week van de Rechtspraak. Een week waarin activiteiten worden georganiseerd om scholieren, studenten en publiek kennis te laten maken met de rechtspraak. Enthousiaste collega's van gerechtshof 's-Hertogenbosch komen in die week graag op bezoek in de klas voor een gastles op een middelbare school of mbo.

Tijdens de gastles vertelt een rechter of een gerechtsjurist over de rechtspraak in Nederland en over zijn of haar werk. Leerlingen krijgen alle ruimte om vragen te stellen. Voorafgaand aan de gastles ontvang je docent materiaal om de les voor te bereiden. Het is raadzaam om per gastles met één klas deel te nemen. Zo is er voldoende ruimte voor interactie én om vragen te stellen.

Aanmelden en meer informatie

Bent u een docent en wilt u een klas aanmelden voor een gastles? Vul dan uiterlijk 1 oktober het aanmeldformulier in. Een medewerker van Communicatie & Voorlichting neemt na ontvangst van je aanmelding contact op. 

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Communicatie & Voorlichting

Uitspraken