Laden...

Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Een afschrift van een echtscheidingsbeschikking kunt u opvragen bij de rechtbank waar de echtscheiding is uitgesproken. Als de echtscheiding is uitgesproken vóór 1990, kunt u het afschrift opvragen bij een (regionaal) archief.

U kunt het afschrift laten waarmerken (in naam der koning) bij de rechtbank. Een officieel afschrift heet een grosse. Een afschrift zonder waarmerk is een reproductie.

Hoe u het afschrift opvraagt, verschilt per rechtbank. Selecteer de rechtbank, die de echtscheiding heeft uitgesproken, voor meer informatie.

Opvragen overige beschikkingen

Voor het opvragen van overige beschikkingen (niet zijnde echtscheidingsbeschikkingen), kunt u contact opnemen met de rechtbank, die de beschikking heeft uitgesproken.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:


InstagramInstagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Op dit moment is het drukker bij ons dan u gewend bent, de wachttijd kan hierdoor oplopen. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.