Laden...

Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Opvragen afschrift echtscheidingsbeschikking

Een afschrift van een echtscheidingsbeschikking kunt u opvragen bij de rechtbank waar de echtscheiding is uitgesproken. Als de echtscheiding is uitgesproken vóór 1990, kunt u het afschrift opvragen bij een (regionaal) archief.

U kunt het afschrift laten waarmerken (in naam der koning) bij de rechtbank. Een officieel afschrift heet een grosse. Een afschrift zonder waarmerk is een reproductie.

Hoe u het afschrift opvraagt, verschilt per rechtbank. Selecteer de rechtbank, die de echtscheiding heeft uitgesproken, voor meer informatie.

Opvragen overige beschikkingen

Voor het opvragen van overige beschikkingen (niet zijnde echtscheidingsbeschikkingen), kunt u contact opnemen met de rechtbank, die de beschikking heeft uitgesproken.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact