Laden...

Geen olympische finale voor Yuri van Gelder

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Geen olympische finale voor Yuri van Gelder
Arnhem, 12 augustus 2016

Turner Yuri van Gelder heeft het kort geding dat hij had aangespannen tegen NOC*NSF verloren. Dat betekent dat NOC*NSF niet hoeft terug te komen op de beslissing om Yuri van Gelder niet meer te laten deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

De rechter heeft vandaag alleen zijn beslissing genomen, een zogenoemd kop-staartvonnis. Het uitgewerkte vonnis zal zo spoedig mogelijk openbaar worden gemaakt.

​No Olympic final for Yuri van Gelder

Arnhem, 12 August 2016

Gymnast Yuri van Gelder has lost the interlocutory proceeding that he had instigated against NOC*NSF. This means that NOC*NSF does not need to reconsider its decision not to allow Yuri van Gelder to participate further in the Olympic Games in Rio de Janeiro.

The judge has only made this decision today in a so-called "head-tail-judgment" (kop-staartvonnis). The complete judgment will be published as quickly as possible.

Uitspraken