Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Contact

Openingstijden

Alle locaties van de rechtbank zijn tijdelijk beperkt toegankelijk vanwege het coronavirus. Pers en publiek moeten zich vooraf aanmelden. U bent in de publieke ruimten van de rechtbank verplicht een mondkapje te dragen. Neem een eigen mondkapje mee.

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform (ZIVVER).

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Man uit Vorden veroordeeld voor veroorzaken verkeersongeluk Man uit Vorden veroordeeld voor veroorzaken verkeersongeluk https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Vorden-veroordeeld-voor-veroorzaken-verkeersongeluk-.aspxZutphen3-3-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 59-jarige man uit Vorden tot een geldboete van 750 euro voor het veroorzaken van een verkeersongeval waarbij een motorrijder gewond raakte. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 59-jarige man uit Vorden tot een geldboete van 750 euro voor het veroorzaken van een verkeersongeval waarbij een motorrijder gewond raakte. </strong></p>
Man uit Maasdam veroordeeld voor onder meer seksuele aanranding Man uit Maasdam veroordeeld voor onder meer seksuele aanranding https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Maasdam-veroordeeld-voor-onder-meer-seksuele-aanranding-.aspxZutphen3-3-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 56-jarige man uit Maasdam tot een gevangenisstraf van 625 dagen, waarvan 360 voorwaardelijk. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 56-jarige man uit Maasdam tot een gevangenisstraf van 625 dagen, waarvan 360 voorwaardelijk. Hij maakte zich schuldig aan het seksueel aanranden van 4 slachtoffers en aan verleiding van 2 minderjarige jongens.</strong> </p>
Vrachtwagenchauffeur uit Ter Apel schuldig aan veroorzaken fataal verkeersongeval NijmegenVrachtwagenchauffeur uit Ter Apel schuldig aan veroorzaken fataal verkeersongeval Nijmegenhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Vrachtwagenchauffeur-uit-Ter-Apel-schuldig-aan-veroorzaken-fataal-verkeersongeval-Nijmegen.aspx26 februari 25-2-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Ter Apel voor het veroorzaken van een verkeersongeval op de snelweg A73 in Nijmegen met dodelijke afloop. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Ter Apel voor het veroorzaken van een verkeersongeval op de snelweg A73 in Nijmegen met dodelijke afloop. De rechtbank legt een werkstraf van 120 uur en een rijontzegging voor de duur van 1 jaar op. </strong></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.