Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Contact

Openingstijden rechtbank

Locatie Arnhem, Zutphen en Nijmegen: maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur (8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag).

Locatie Apeldoorn is alleen geopend tijdens zittingen. Bel vooraf met de rechtbank als u locatie Apeldoorn wil bezoeken.

Openingstijden informatiebalies

Openingstijden locatie Arnhem: 08:00 - 17:00 uur (van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag)

Openingstijden locatie Zutphen en Nijmegen: 08:30 - 17:00 uur (van half 9 in de ochtend tot 5 uur in de middag)


Telefoon

088 361 20 00

Algemeen e-mailadres

Veilig mailcontact met  Informatiebalie/Klantcontactcentrum (zivver.com)

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie, alleen zittingslocatie. Geopend tijdens zittingen.

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Vertrouwelijke berichten en processtukken verstuurt u digitaal via een beveiligd platform voor Veilig Mailen.
Leest u voordat u gaat mailen eerst hoe Veilig Mailen in de praktijk werkt.

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Locatie Nijmegen gesloten tijdens VierdaagseLocatie Nijmegen gesloten tijdens Vierdaagsehttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Locatie-Nijmegen-gesloten-tijdens-Vierdaagse-2024.aspxNijmegen11-7-2024 22:00:00Locatie Nijmegen dicht van 15 juli tot en met 19 juli tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.<p><strong>De Nijmeegse Vierdaagse is 1 van de grootste evenementen van Nederland. Onze locatie in Nijmegen is tijdens deze week hierdoor niet of nauwelijks te bereiken. Daarom is het pand van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli 2024 gesloten.</strong><br></p>
Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Zaltbommel-krijgt-celstraf-en-tbs-voor-doodslag-.aspxZutphen10-7-2024 22:00:00De rechtbank veroordeelt een 26-jarige man uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van 6 jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.<p><strong>De rechtbank veroordeelt een 26-jarige man uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van 6 jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.</strong><br></p>
Mannen veroordeeld voor 'sextortion'Mannen veroordeeld voor 'sextortion'https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Mannen-veroordeeld-voor-sextortion.aspxArnhem10-7-2024 22:00:00De rechtbank veroordeelt twee mannen voor hun aandeel in het chanteren van zeven slachtoffers in de vorm van sextortion (iemand chanteren met naaktbeelden).<p><strong>De rechtbank veroordeelt twee mannen voor hun aandeel in het chanteren van zeven slachtoffers in de vorm van sextortion (iemand chanteren met naaktbeelden). Een 35-jarige man uit Arnhem krijgt een celstraf van 24 maanden voor het medeplegen van chantage, een poging tot chantage en witwassen. Een 44-jarige plaatsgenoot krijgt een werkstraf van 200 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van </strong><strong>4</strong><strong> maanden voor medeplichtigheid bij de chantage. </strong><br></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.